COACH

Coaching is een effectieve manier om persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar loopbaanontwikkeling, stressmanagement of het verbeteren van je relaties, een coach kan je helpen om je volle potentieel te bereiken.

Mijn individuele coaching sessies zijn beschikbaar voor zowel particulieren als organisaties, en ik bied ook groepscoaching en workshops aan. Neem contact op voor meer informatie over mijn diensten en hoe ik jou kan helpen om je doelen te bereiken.

“samen opzoek naar beter”

Wat heb ik te bieden?

Mijn coaching methoden zijn gebaseerd op de laatste inzichten uit de positieve psychologie en gedragswetenschappen, waardoor ik garandeer dat mijn coachees een positieve verandering zullen zien in hun leven. Of het nu gaat om het verbeteren van je zelfvertrouwen, het aanpakken van angst of het verbeteren van je communicatievaardigheden, ik ben er om jou te helpen..

“mike weet als geen ander je te raken met zijn verhaal en je te motiveren tot verandering”
Jesson Honig
Designer
GezondheidGezondheid

Wil je mij boeken voor een lezing, wil je graag gecoacht worden of heb je een andere vraag? vul dan het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ook kun je bellen naar: +31 6 46 06 70 03