BOEK

Weglopen voor zijn meest duistere gevoelens en gedachten drijven Mike tot wanhoop. Hierdoor verliest hij zichzelf in een onheilspellend gevecht tussen goed en kwaad.

Hij legt de tragedies uit zijn leven bloot die hem uit zijn naïeve bestaan rukken en hem redenen genoeg geven om de waarde van het leven in twijfel te trekken.

let op

Nieuwe druk vanaf nu weer leverbaar!

Drugs

De schaduwkant van drugsmisbruik

Wanhoop

Hoe je tot suïcidaliteit gedreven kunt worden

Perspectief

De krachten en valkuilen van zelfreflectie

Veerkracht

De mogelijkheid om los te komen

Over het boek

Ik verloor mijn heil in middelenmisbruik en de zin van het leven kon mij gestolen worden. Ik had slechts behoefte aan één ding en dat was (zelf)destructie. Dit had als gevolg dat ik beschonken achter het stuur in slaap viel en een poging deed mezelf van kant te maken.

Met deze autobiografie wil ik je meenemen in mijn levensverhaal en in mijn zoektocht naar zelfkennis. Waar ging het fout? Ben ik verslaafd? Ben ik gek? Ben ik goed of ben ik slecht?

Het zijn vragen die ik vaak aan mezelf heb gesteld en waar ik geen duidelijk antwoord op heb kunnen vinden. Vandaar deze autobiografie. Een zoektocht naar antwoorden op vragen over wie ik ben en hoe het kan dat ik moest vechten voor mijn leven.

“Mike vertelt op gruwelijk eerlijke manier over de oorzaken en gevolgen van verslaving”
Anoniem
proeflezer
ComputerComputer